DEKORÜZEM

Autódekor

Egy cégautó kinézete nagyban hozzájárul a cégről alkotott kép kialakításában.
A céglogón és a fontosabb információkon kívül látványos grafikus elemekkel kell felkelteni a figyelmet.
De ne essünk át a ló túloldalára!
Amikor minden adatot fel akarunk tüntetni egy autón, az gyakorlatilag olyan mintha egy mozgó újsághirdetést akarnánk elolvasni. (Szinte lehetetlen).
Az információnak és a látványnak összhangban kell lennie.
Megbízást adok le

Dobozbetűk, Világító reklámok

A minőségi megjelenéshez nagyban hozzájárulnak a világítóreklámok. Segítségükkel kitűnhetünk a hasonló cégek közül.

Miért van az, hogy a nagy áruházláncok feliratai kivétel nélkül világítanak? A válasz nagyon egyszerű, be akarják égetni a tudatalattinkba a nevüket, és valljuk be, többé-kevésbé sikerül is.

Megbízást adok le

Épület dekoráció

Épületünk, telephelyünk kinézete meghatározó a cégünk megítélésében.

A látványelemek összehangolása (pl. épület színe, logó elhelyezése, kivitelezés módja, a tájékoztatórendszerek) segítségével az ügyfelek véleménye befolyásolható az álltaluk, rólunk kialakítandó képről.
A mai üzleti világban a bizalom elnyerése döntő szempont.

Megbízást adok le

Kirakat dekoráció

Az üzlet tulajdonosoknak mindig feltesszük azt a kérdést, hogy az ősemberek miért nem kereskedtek?
A válasz nagyon egyszerű, mert barlang mélyéről nem lehet eladni semmit.
Tehát ha nem biztosítjuk a láthatóságunkat, hogyan várjuk el a vevőinktől, hogy megtalálják az üzletünket. A kirakat berendezése, illetve fel matricázása szinte a legkézenfekvőbb megoldás az áruink promotálására.
Megbízást adok le

Kül és beltéri információs rendszerek

Az információs rendszerek amellett, hogy segítenek az eligazodásban, egységes látványelemként is a cég megjelenését emelik.

Cégünkhöz érve a látogató, vagy vásárló eltévedhet.
Önnel is előfordult már ez?
Valljuk be, mindannyian voltunk már olyan helyzetben, amikor nyolc embert megkérdezve jutottunk el a keresett helyiségbe, tárgyalóba. Hivatali szinten előírás a „kitáblázás”. Vajon miért?  Ha nincs lehetőségünk recepcióst, vagy londinert alkalmazni, a jól kialakított táblarendszerek elvégzik a dolgot helyettünk.

Megbízást adok le

Óriás plakátok nyomtatása, Ponyvák készítése

A különböző kampányok elengedhetetlen része az óriásplakátok kihelyezése. Méretéből adódóan jól láthatóak, és a közlekedő emberekre hatással vannak, mint információhordozók.

A teherautók festett ponyvája, a felület méretéből adódóan, szintén nagy értékű reklámfelület, amit érdemes kihasználni.

Megbízást adok le

Reklámtáblák, Megállítótáblák, Cégérek

A reklámtábla az egyik legfontosabb reklámeszköz. Egy jó cégér felkelti a figyelmet, a látvány bevésődik, megmarad a nézelődő emlékezetében. Lehet sík, plasztikus, világító, mozgó, a lehetőségek sora végtelen. Fontos, hogy olyan szakember kezébe kerüljön, aki a tervezővel együttműködve választja ki a megfelelő gyártási technológiát és anyagokat.
Megbízást adok le

Akikkel már dolgoztunk