Grafikai stúdió

Arculat tervezés

Minden vállalkozásnak szüksége van egy egységes arculatra. Az egységes megjelenés erősíti a vevőink bizalmát.

Amennyiben túljutott a logó tervezésen, az első lépés a profizmus felé, hogy lefektetjük a főbb vonalakat egy arculati kódex kidolgozásával.

Erre a szabályrendszerre azért van szükség, hogy a munkatársak és kivitelezők egyértelmű információval rendelkezzenek a különböző termékek, nyomtatványok elkészítésekor.

Megbízást adok le

Egyedi csomagolóanyag tervezése

A termék eladhatóságát nagyban segíti a megjelenése. A csomagoló anyag minősége és grafikája összhangban kell, hogy legyen ezzel. A tervezésnél elengedhetetlen az anyag- és technológiaismeret.
Megbízást adok le

Logó tervezés

Egy jól megtervezett logó érzelmeket közöl és megmozgatja a vevőink fantáziáját.

Szimbolizálja a cégünk stílusát és hitvallását, de ami a legfontosabb hogy meg kell állnia a helyét minden reklámhordozón.

A tervezési folyamat része a személyes konzultáció amikor átbeszéljük a cég profilját,  a hozzá párosítható színeket és formavilágot.

Megbízást adok le

Nyomdai előkészítés, kiadványszerkesztés

A nyomdai előkészítés tartalmazza a szövegszerkesztést, a képfeldolgozást, a grafikák feldolgozását és színkivonatok készítését.
A nagy példányszámú kiadványok brosúrák, szórólapok előkészítésénél a több éves szakmai tapasztalat nagyon nagy előnyökkel ruházza fel a kollégáinkat. Nyomdaipari múltjuknak köszönhetően tisztában vannak a termékek paramétereivel.
Megbízást adok le

Akikkel már dolgoztunk